Bemutatkozás


A Viadukt Nyelviskola 2007 decemberében alakult Székesfehérváron. Létrejötte óta a Fejér megyei céges és lakossági nyelvoktatás elismert és meghatározó szereplőjévé vált, melyet a szakmai színvonalon felül a vevőkapcsolatok gondos ápolásának, üzleti jó híre folyamatos fenntartásának és a piaci igényekhez való alkalmazkodásának köszönhet.

Célunk a legmagasabb színvonalú cél- és eredményorientált szolgáltatás nyújtása vállalati partnereink és lakossági hallgatóink számára személyre és csoportra szabott, élményközpontú oktatás keretein belül.       

Célunk megvalósítása érdekében: 

  • a Nyelviskola oktatói a kiváló oktatási színvonalat garantáló szakmai és emberi szempontok figyelembe vételével kerülnek kiválasztásra, 
  • aktív nyelvtudást eredményező, modern, kommunikatív módszertant és tananyagokat alkalmazunk,
  • szolgáltatóként partnereink és hallgatóink elégedettségére törekszünk, hogy intézményünkben szerzett nyelvtudásukkal hozzájárulhassunk sikereikhez az üzleti életben és személyes boldogulásukban.

Fennállásunk kezdete óta képzéseink többsége különböző méretű, tevékenységű és tulajdonosi hátterű vállalatoknál zajlik, így minden egyes tanfolyam esetén a megrendelő számára kimutatható fejlődést biztosító képzéseket kíván. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a megrendelők igényeihez alkalmazkodó, céljaik eléréséhez hozzájáruló és saját vállalati kultúrájukba szervesen illeszkedő szolgáltatás nyújtására és vevői kapcsolattartásra.

A vállalati közegben szerzett tapasztalatunk rálátást enged a mai modern, munkahelyi nyelvhasználati, valamint munkakultúrával kapcsolatos követelményekre is. Ezen tapasztalatok és szemlélet egyéb képzésekbe való beépítése segíti a résztvevőket a könnyebb munkához jutásban, majd a sikeres munkahelyi megfelelésben.

Lakossági képzéseink megvalósítására központi fekvésű helyiséget üzemeltetünk személyes ügyfélszolgálattal és tágas, jól felszerelt tantermekkel.

 


 

Partnereink:

-          www.nyelv.hu