„A nyelviskolával közösen az üzleti angol nyelv oktatására egy olyan oktatási és vizsgarendszert alakítottunk ki, amely magas – de teljesíthető – elvárásokat támaszt a hallgatókkal szemben, mérhetővé teszi a fejlődésüket, ugyanakkor a résztvevők igényeihez is tud igazodni. Köszönöm a nyelviskola vezetőjének a konstruktív együttműködését a rendszer kialakításában és sikeres működtetésében.”

 
Sónyi Edit, HR vezető
Alcoa Köfém Kft. Keréktermék Gyár


„Cégünknél folyó különböző szintű nyelvi képzések tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy a Viadukt Nyelviskola a Laurel Kft. munkarendjéhez, a csoportok különböző igényeihez rugalmasan alkalmazkodik. Módszertanuk és felkészült tanáraik biztos garanciái a nyelvi fejlődésnek!”

Kiss Ferenc, kereskedelmi igazgató
Laurel Számítástechnikai Kft.„Saját igényeimre tervezett, egyéni tanfolyamon tanárom jól átgondolt és felépített, de egyben rugalmas órákon, változatos módszereivel sikeresen fejlesztette a munkámhoz szükséges nyelvi készségeket.”

Szabados Zoltán, Account Manager
DSM Nutritional Products„Az iskola amellett, hogy észrevétlenül rögzíti bennünk a nyelvtani szabályokat, lehetőséget ad rá, hogy az órákon folyamatosan beszéljünk, gyakoroljuk a nyelvet és nekünk pont erre van szükségünk a tárgyalásokhoz.”

Halmai Csaba, ügyvezető
Duran-Trans Kft.
 "Megalakulása óta együtt dogozunk a nyelviskolával, kapcsolatunk a mai napig hibátlanul, teljes megelégedésünkre működik.
Mind a vezetés, mind a tanári kar kiváló szakmai tudása, felkészültsége magasszintű ügyfélorientáltsággal párosul.
A több csoportban eltérő szinteken és eltérő ütemben zajló oktatás folyamatosan igazodik változó munkarendünkhöz.
Izgalmas, jó hangulatú óráival a tanári kar folyamatosan szinten tartja dolgozóink érdeklődését és motiváltságát. Kollégáink haladásáról, fejlődéséről rendszeresen kapunk részletes visszajelzést. Cégeink közötti elszámolás, adminisztráció is pontos és naprakész. Örülök, hogy profi csapattal dolgozunk együtt!"
 

Őry István, ügyvezető igazgató
Media Markt Székesfehérvár Kft. "A saját ígényeimre tervezett HR specifikus képzésen vettem részt, amely egy jól átgondolt és valóban testre szabott tematikával segítette ezen a speciális területen - HR vezetőként szükséges - szakmai angol nyelvtudásom fejlesztését."

Keveházi Péter, HR&EHS Manager
Le Belier Mo. Formaöntöde Kft.